Akvárium Klub

Az Akvárium Klub megnyitásával egy igazán új és hiánypótló intézménnyel gazdagodik Budapest. A hazai és külföldi könnyűzene mellett színházi előadások, táncprogramok, kiállítások, konferenciák is színesítik az Akvárium kulturális kínálatát. Nyáron a park is megtelik élettel: minifesztiválokra, vetítésekre, gyerek- és sportprogramokra, és természetesen szabadtéri koncertekre is sor kerül a teraszon.

akvariumklub.hu
facebook
E-mail: info@akvariumklub.hu
Tel.: +36-30-860-3368
nyitva tartás

Akvárium terasz: minden nap 08:30-hajnalig
AQUA Bistro: reggeli 08:30-11:00, ebéd 12:00-18:00
VOLT Music Bar: szerda - szombat 19:00-hajnalig

Fröccsterasz

Az Erzsébet téren, a belváros szívében, a régi buszpályaudvar területén - az utasellátó büfét rég elfeledve - várja vendégeit a Fröccsterasz! Kerthelyiség a szórakozóknak, nagy vagy kicsi társaságoknak, színpaddal, élőzenével, sok-sok borral és még több fröccsel!

facebook
E-mail: info@froccsterasz.hu
Tel.: +36-30-651-3170
nyitva tartás

14:00-04:00 óráig március 30-tól október 31-ig

Prosit Borbár

A Prosit Borbár a borok önfeledt élvezetéről szól, megkötések és elvárások nélkül.

facebook
E-mail: info@froccsterasz.hu
Tel.: +36-30-651-3170
Nyitás 2014. április

Design Terminál és
Design Terminál Pavilon

A Design Terminál a magyar kreatív-ipar fejlesztéséért felelős állami intézmény. Feladata, hogy ösztönözze a fiatal generációk hazai kibontakozását, és felhívja a magyar és nemzetközi befektetők figyelmét a tehetségükben rejlő gazdasági lehetőségekre.

designterminal.hu
facebook
E-mail: contact@designterminal.hu

Terminal Étterem és Bár

Emlékeket idéző helyszínen, hamarosan új funkcióval nyit az egykori pályaudvar épüle- tének alsó szintjén a TERMINAL. Gasztrokalan- dorok találkahelye reggeli bezsongásra, gyors ebédekre, délutáni andalgásra, este pedig hagyjuk, hogy kitáruljon a világ... Design étterem a mindennapok részeként, ahonnan minden indul és ahova mindenki visszajár. Konstruktív, friss, letisztult, ahova a spontaneitás fűszerként érkezik. Átutazóban ízek, történetek, trend-hangulatok között, a kortárs magyar és a fúziós konyha határán.

terminalrestaurant.hu
facebook
E-mail: info@terminalrestaurant.hu
Tel.: +36-30-419-5040
Nyitás 2014. április

Terminal Market

A Terminal Market a Terminal Étterem és Bár kínálatával összekapcsolódva valódi értékeket hordozó magyar élelmiszereket, eredeti, egyedi és lehetőleg természetes összetevőkből készült árucikkeket kínál.

terminalrestaurant.hu
facebook
E-mail: info@terminalrestaurant.hu
Tel.: +36-30-419-5040
Nyitás 2014. április

Erzsébet Parkoló

A Belváros szívébe érkező látogatók a 119 férőhelyes, felújított parkolóházból gyorsan és kényelmesen juthatnak el az Erzsébet térre és környékére.

erzsebet-parkolo.hu
E-mail: info@erzsebet-parkolo.hu
Tel.: +36-20-254-7818
nyitva tartás

0-24 óráig az év minden napján

MOL Bubi Gyüjtőállomás

Hamarosan Budapesten is megjelennek az európai nagyvárosokból már ismert "egyenkerékpárok", a közbringák. Ezeket a belváros fontos csomópontjain található egységes arculatú tárolókból lehet bérelni, majd használat után bármelyik másik tárolóban leadni. A budapesti rendszer neve MOL Bubi, amely nem egy átlagos kerékpárkölcsönző, hanem a közösségi közlekedés egyik új formája: egyesíti az egyéni közlekedés szabadságát a kötöttpályás megbízhatóságával.

molbubi.bkk.hu
facebook
E-mail: bkk@bkk.hu
Tel.: +36-1-255-255